MALATYA / BATTALGAZİ - Aslantepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Aslantepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Orduzu Mh Fuar Yolu Cd Mişmiş Park Fuar Yolu Cd No4 Battalgazi/MALATYA
Vizyon
ASLANTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’Nİ OKUL PAYDAŞLARIMIZ İLE ELELE VEREREK; -Mesleki Eğitimdeki kalitesiyle adından söz ettiren, -Özel sektörün yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamada tercih edilen, -Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen, -AB normlarına eş değer eğitim olanaklarına sahip, -Malatya’nın mesleki eğitimde en güçlü kurumu yapmaktır.
Misyon
- Türk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını; turizm sektörünün ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, - Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, - Ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, turizm ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
Başarılar
2010 YILINDA ANKARA´DA DÜZENLENEN PROJE TABANLI BECERİ YARIŞMASINDA OKULUMUZ KAYISI ÇUBUKLARI PROJESİYLE TÜRKİYE 2.Sİ OLMUŞTUR.
Ulaşım
ÜNİVERSİTE VE ARAŞTIRMA HASTANESİ OTOBÜS VE MİNÜBÜSLERİ, TRAMBÜS VE ÇÖŞNÜK DOLMUŞLARI İLE.
Mişmiş Park Fuar Alanı Girişi, Orduzu, Battalgazi, MALATYA
İL VE İLÇEYE 5.KM UZAKLIKTA